GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü: "Okullardan gelen talepler yatırıma dönüştü"

Güngördü: “Okullardan gelen talepler yatırıma dönüştü”

23 Nisan İlkokulunu ziyaret eden Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, okullardan gelen talepleri değerlendirerek, yatırım yaptıklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 06/06/18 12:04
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü: “Okullardan gelen talepler yatırıma dönüştü”
A- A A+
Girne Belediye Başkanı veBağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, 23 Nisan İlkokulunu ziyaret ederek, okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Nidai Güngördü, okullardan gelen talepler doğrultusundagörevde olduğu süre içinde kamu okullarına yapılan yatırım ve yardımlardan bahsetti. Güngördü, belediyede görevlendirilen bir mühendis ve okul idaresinin sürekli istişare içinde olduklarına dikkat çekti.

GÜNGÖRDÜ: YATIRIMA DÖNÜŞTÜ

Nidai Güngördü ziyarette yaptığı konuşmada, emlak vergilerinden elde edilen gelirin yüzde 15'ni kamu okulları için kullandıklarını söyledi. Nidai Güngördü, Girne'de okullardan gelen talep doğrultusunda 10 okula yaklaşık 2.2 milyon TL yatırım yaptıklarını ifade ederek, kendisinden önceki dönemde böyle bir uygulamanın yapılmadığına dikkat çekti. Güngördü, 23 Nisan İlkokulu'nda tören alanı düzenlenerek, büst, genel tamirat ve tadilat işleri yapıldığını belirterek, 110 metre uzunluğundaki basamakların düzenlenip, okulun kanalizasyon ağına bağlandığını kaydetti. Güngördü, al

FIRAT: GÜNGÖRDÜ HERZAMAN YANIMIZDA OLDU

23 Nisan İlkokulu Müdürü Osman Fırat ise yaptığı konuşmada, Nidai Güngördü göreve geldikten sonra okula ciddi katkılar yapılmaya başlandığını ifade etti. Osman Fırat, belediyeden görevlendirilen bir mühendisle istişare ederek, okuldaki eksikliklerin giderildiğini dile getirdi. Okuldaki yatırımlar yanında diğer sosyal proje ve etkinlikler konusunda da Güngördü'nün her zaman yanlarında olduğunu aktaran Fırat, bağımsız belediye başkan adayı Nidai Güngördü'ye seçimde başarılar dileyerek, seçilmesi durumunda işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.