GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Güngördü HP'yi ziyaret etti

Güngördü HP’yi ziyaret etti

Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, Halkın Partisi Girne Belediye Meclis üyelerine seçimde başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 06/06/18 15:07
okuma süresi: 3 dak.
Güngördü HP’yi ziyaret etti
A- A A+
Girne Belediye Başkanı veBağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, Halkın Partisi (HP) Girne İlçesi'ni ziyaret ederek,HP Girne Milletvekili Erek Çağatay, İlçe Başkanı Ahmet Tokatlıoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarıyla görüştü.Görevi süresince yaptığı icraatlardan bahseden Güngördü, HP Girne Belediye Meclis üyesi adaylarına seçimde başarılar dileyerek, seçilmeleri durumunda belediyemeclisinde uyum içinde çalışacaklarına inandığını kaydetti.

GÜNGÖRDÜ: İÇİŞLERİ BAKANI KISA SÜREDE KARAR ALDI

Nidai Güngördü ziyarette yaptığı konuşmada, 1989 yılında geçen İmar Yasası'na göre tüm ilçelerde imar yasası çıkması gerektiğine dikkat çekerek, göreve geldiği 2014 yılına kadar bu konuda adım atılmadığını ifade etti. Nidai Güngördü, göreve geldikten sonra dönemin içişleri bakanına yazı gönderip, imar planıyla ilgili süreci başlattıklarını ifade ederek, 27 yıl sonra çalışmalara başlandığını dile getirdi. Güngördü, Girne-Çatalköy İmar Planı'nın 23 ayda tamamlandığını anlatarak, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars Kadri'nin görevine başlamasıyla 16 Şubat 2018 tarihinde planı resmi gazetede yayınlatıp yürürlüğe koydurduğunu aktardı. Bakan Kadri'nin planı kısa bir süre içinde değerlendirip adım atmasıyla inşaat için yeni girecek dosyaların önünün alındığını kaydetti.HP'nin imar planı konusunda olumlu bir tavır sergilediğini aktaran Güngördü, görevde olduğu süre içinde birçok konuda sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle uyum içinde çalıştığını anlattı.

TOKATLIOĞLU: GİRNE'DE HİÇBİR ADAYI DESTEKLEMİYORUZ

HP Girne İlçe Başkanı Ahmet Tokatlıoğlu ise seçimlerde Girne Belediye Başkanlığına aday çıkarmadıklarını ancak 16 meclis üyesini aday gösterdiklerini söyledi. Ahmet Tokatlıoğlu, parti olarak Girne'de hiçbir belediye başkan adayını desteklemediklerini belirterek, tüm siyasi parti ve bağımsız adaylara karşı eşit mesafede olduklarını ifade etti. Girne-Çatalköyİmar Planı ve Girne Trafik Ulaşım Master Planı konusunda Güngördü'nün yaptığı girişimleri takdirle karşıladığına dikkat çekenTokatlıoğlu,yeniden seçilmesi durumunda uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.