GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü, Girne Turizm Limanı'nı ziyaret etti

Güngördü, Girne Turizm Limanı’nı ziyaret etti

Girne Bağımsız Belediye Başkan adayı NidaiGüngördü, Girne Turizm Limanı'nı ziyaret ederek bildiri dağıttı. Girne Başkılavuz ve Liman Başkanı Kutlu Bayramoğlu'yla da görüşenGüngördü'ye bazı UBP meclis üyesi adayları eşlik etti.

Yayın Tarihi: 08/06/18 13:42
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü, Girne Turizm Limanı’nı ziyaret etti
A- A A+
Bağımsız aday NidaiGüngördü, ülkeye giriş çıkışların yapıldığı liman yolu üzerinde, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda yıllardır tırların park ederek hem kent trafiğine hem de bölge sakinlerine sorunlar yaşattığını hatırlattı. Güngördü, göreve geldiğinde proje hazırlayarak, bu yol üzerinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek,bölgeyi modern bir çehreye kavuşturduklarını ve bu sorunu ortadan kaldırdıklarını söyledi.

BAYRAMOĞLU: LİMANIN SORUNLARIYLA EN ÇOK SİZ İLGİLENDİNİZ

Girne Başkılavuz ve Liman Başkanı Kutlu Bayramoğlu,Güngördü'ye ve meclis üyesi adaylarına 24 Haziran'da gerçekleşecek Yerel Seçimlerde başarılar diledi.
Bayramoğlu, "Belediye başkanlığı yaptığınız bu dört yıllık süre içerisinde limanın sorunlarıyla bütün kurumlardan en çok siz ilgilendiniz. Ne zaman arasak, ne istesek hemen yaptınız. Sizlere çok teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi. Bayramoğlu, şehrin geneliyle ilgili de güzel işler yapıldığını gözlemlediğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.