GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Aygın: "Ticari hayatın canlanması için çalışacağız"

Aygın: "Ticari hayatın canlanması için çalışacağız"

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Girne Belediyesi bağımsız belediye başkan adayı olan Sümer Aygın Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) yetkilileri ile bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 13/06/18 07:41
okuma süresi: 2 dak.
Aygın: "Ticari hayatın canlanması için çalışacağız"
A- A A+
Girne'de yaşayan ve iş hayatlarını Girne'de sürdüren esnaf ve zanaatkarların sorunlarına hakim olduklarını belirten Aygın, geçtiğimiz dört yıl içerisinde ne yazık ki koşulların iyileştirilmesi için şu anki yönetimin hiçbir çaba sarf etmediğini, ancak kendilerinin göreve gelir gelmez şehirdeki ticari hayatın tekrar canlanmasına yönelik hazır olan projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Çarşı merkezinin yayalaştırılmasını ve daha işlek bir hale getirilmesini hedeflediklerinden bahseden Aygın, en üst düzeyde çaba göstereceklerinin garantisini verdi.

Ülke ekonomisinin kötüye doğru gittiğini ve Girne'deki esnafın da bu durumdan nasibini aldığını söyleyen Aygın, esnaf ve zanaatkarlar odası ile ortak çalışmalarını ileri bir noktaya taşıyarak onların ihtiyaçları temelinde adımlar atacaklarından bahsetti. Sanayi bölgesinin koşullarının iyileştirilip, çalışma refahının artırılması için mevcut olan düzenin ve yapıların acilen tekrar gözden geçirilmesi gerektiğinden bahseden Aygın, şehir merkezinde dağınık olarak çalışan zanaatkarları tek bir çatı altında aynı bölgede toplamanın mümkün olabileceğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinden sonra göreve geleceklerine olan güvenlerinin tam olduğunu belirten Aygın, bölgede iş yapan ve çalışan esnaf ve zanaatkarlarla düzenli toplantılar gerçekleştirerek onların ihtiyaç duydukları şartların yaratılması yönünde önemli adımlar atacaklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.