GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı

Güngördü esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı

Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Nidai Güngördü, çarşı esnafını gezerek bayramlarını kutladı.

Yayın Tarihi: 15/06/18 11:33
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı
A- A A+

Bağımsız aday Güngördü'ye UBP milletvekili Ünal Üstel, UBP Girne Kadın Kolları Başkanı Nil Keleşoğlu, bazı UBP meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Bayramların insanları bir birine yaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren günler olduğunu işaret eden Güngördü, "En çok barış, hoşgörü, dayanışma, sevgi ve saygıya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını ve bunun tüm dünyaya yayılmasını dilerim" dedi.

Çarşı ziyareti sırasında Beycanlar Bölgesi'ne de uğraya Güngördü, burada bulunan, yıkılmaya yüz tutmuş, eski elektrik trafo binasını bir sanat galerisine çevirdiklerini belirterek, buranın ulusal ve uluslararası sanatçılara ev sahipliği yaptığını, Girne Belediyesi Sanat Galerisi'nin bölgenin çehresini değiştirmeye büyük bir ivme sağladığını kaydetti.
Güngördü, bu adımın ardından esnafın bölgeye yeni yatırımlar yapması, mevcut eski yapıların yenilenmesi için katkı sağlandığına dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.