GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de mazbatalar verildi

Girne’de mazbatalar verildi

Girne Belediye Başkanlığını kazanan Nidai Güngördü ile belediye meclisine girmeye hak kazanan melis üyelerine mazbataları verildi.

Yayın Tarihi: 27/06/18 15:49
okuma süresi: 2 dak.
Girne’de mazbatalar verildi
A- A A+
24 Haziranda yapılan yerel yönetimler seçiminde, Girne Belediye Başkanlığını kazanan Nidai Güngördü ile belediye meclisine girmeye hak kazanan melis üyeleri bugün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Mazbata töreni Girne Kaza Mahkemesi Salonu'nda yer aldı.Törende, Girne İlçe Seçim Kurulu başkanı Fatma Şenol, kurul üyeleri Banu Soyer, Hazal Aksun, Mesut Mesutoğlu hazır bulundu.

ŞENOL, BAŞARILAR DİLEDİ

Tören başında kısa bir konuşma yapan Girne İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatma Şenol, Girne İlçesinde seçilen belediye başkanlarına ve belediye meclislerine girmeye hak kazanan tüm üyeleri kutlayarak , onlara görevlerinde başarılar diledi. Konuşmanın ardından Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye ve meclis üyelerine teslim edilmesi için siyasi parti temesilcilerine mazbataları Girne İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatma Şenol tarafından verildi.

GÜNGÖRDÜ: UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Girne'de demokratik bir seçim yaşandığını belirterek, yüzde 48 oy alarak yeniden belediye başkanı olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, 14 olan meclis üyesi sayısının 16'ya yükseltildiğine dikkat çekerek, farklı siyasi görüşe sahip kişilerin meclise girmeye hak kazandığını ifade etti. Güngördü, seçilen belediye meclis üyelerine hayırlı olsun diyerek, bu dönemde Girne için uyum içinde çalışacaklarına inandığını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.