GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü'den teşekkür ziyaretleri

Güngördü’den teşekkür ziyaretleri

Girne'de Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olarak yeniden katılan ve halktan yeniden Belediye Başkanı olma yetkisi alan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 29/06/18 11:34
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü’den teşekkür ziyaretleri
A- A A+
Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, Açık Pazarı, Doğanköy, Girne Çarşı Merkezi, Karaoğlanoğlu, Emekliler Cemiyeti'ni ziyaret eden Güngördü, kendisini destekleyen bölge halkına teşekkür etti.

Güngördü, "Bana ve ekibime güvendiğiniz ve dört yıl daha bize bu yetkiyi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu güven ve destekle çok daha güzel projelerle yolumuza devam edeceğiz" dedi. Halkla görüşerek fikir alışverişinde de bulunan Güngördü'nün, önümüzdeki günlerde de teşekkür ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.