GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Ozanköy'e yeni çocuk parkı yapıldı

Ozanköy’e yeni çocuk parkı yapıldı

Girne Belediyesi kent genelinde çocuk parkı yapmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/08/18 12:54
okuma süresi: 1 dak.
Ozanköy’e yeni çocuk parkı yapıldı
A- A A+
Girne Belediyesi, Ozanköy'de yeni bir çocuk oyun parkı yaptı. Nasreddin Hoca sokakta bulunan parkta; oturma grubu, çocuk oyun alanı ve açıkhava spor aletleri bulunuyor.

GÜNGÖRDÜ: KENT PARKLARI YAPMAK İSTİYORUZ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mayıs 2010'dan sonra Girne'de yapılaşma ve nüfus konusunda ciddi bir yoğunlaşma meydana geldiğini belirterek, kentte yeşil alan ve çocuk oyun alanlarına olan ihtiyacın arttığını söyledi. Nidai Güngördü, göreve geldiği Temmuz 2014'ten sonra 10'a yakın yeni çocuk parkı yaptıklarını ifade ederek, 20'den fazla parkın elden geçirildiğini dile getirdi.Güngördü, kent ölçeğinde büyük parklar ve mahalli ölçekte yeşil alan ile çocuk oyun alanlarını hayata geçirmeyi hedeflediklerine dikkat çekerek, kentte bu tür alanların çoğalması gerektiğine vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.