GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Fatih Erkoç Girne'yi salladı

Fatih Erkoç Girne’yi salladı

Konserde yerli ve yabancı farkı türlerde şarkılar söyleyen Fatih Erkoç, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yayın Tarihi: 05/09/18 11:08
okuma süresi: 2 dak.
Fatih Erkoç Girne’yi salladı
A- A A+
Girne Belediyesi'nin bu yıl 8'ncisini düzenlediği Kültür Sanat Günleri Türkiye'nin önemli müzik sanatçısı Fatih Erkoç konseriyle başladı. Girne Amfi Tiyatroda gerçekleşen konserde, yerli ve yabancı birçok farklı müzik türünü seslendiren Fatih Erkoç, dinleyicileri büyülerek, ayakta alkışlandı. Konserde üflemeli çalgılar da çalan Erkoç, "Ellerim bomboş", "Gitme" ve "Oynatmaya az kaldı" isimli şarkılarını dinleyicileriyle birlikte tek bir ağızdan söyledi. Erkoç, Emmoğlu isimli şarkıyı ise Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak seslendirdi.

GÜNGÖRDÜ: SANAT İNSANLARI BİRLEŞTİRİR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserde yaptığı konuşmada, Kültür Sanat Günleri'nin bu yılki sloganının "Sanat yoluyla barış" olduğunu ifade ederek, Ortadoğu ve Akdenizdeki mülteci hareketlerine ve çatışmalara dikkat çekti. Güngördü, sanatın insanlık için birleştirici bir güç olduğuna inandığını belirterek, etkinliklerin barış ve hoşgörüye vesile olmasını temenni etti. Güngördü, Türkiye ve Kıbrıs'ın ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğini bu nedenle düzenlenen konserle vatandaşa moral vermek istediklerini kaydetti.

Güngördü konuşmasının sonunda şahsı, belediye meclis üyeleri ve Girneliler adına sanatçıya teşekkürlerini sundu.

ERKOÇ: SEYİRCİLERİN ENERJİSİNDEN ÇOK ETKİLENDİM

Fatih Erkoç ise uzun yıllar sonra Girne'de konser vermenin heyecanını yaşadığını belirtti. Fatih Erkoç, sanatın insanları birleştirdiğine inandığını ifade ederek, Girne Amfi Tiyatro'nun atmosferinden ve seyircilerin enerjisinden çok etkilendiğine dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.