GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de huzur operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Girne’de huzur operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde asayiş ve trafik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 8 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14/09/18 15:04
okuma süresi: 1 dak.
Girne’de huzur operasyonu: 8 kişi tutuklandı
A- A A+
Dün gece başlayan ve saat 05.00'e kadar devam eden operasyonda, ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 5 kişi ve kalacak yeri olmayan bir muhacir ile alkollü içki tesiri altında olup, bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaratan ayrıca tasarrufunda kanunsuz bıçak taşıdığı tespit edilen bir kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerinde ise 430 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 101 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı 10 araç trafikten men edilirken, 1 kişi de tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.