GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Boğaz Piknik Alanı temizlendi

Boğaz Piknik Alanı temizlendi

Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri, yaptığı temizlik çalışmasında yaklaşık 160 büyük çöp poşeti topladı.

Yayın Tarihi: 15/09/18 12:05
okuma süresi: 2 dak.
Boğaz Piknik Alanı temizlendi
A- A A+
Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Orman Dairesi'nin tasarrufunda bulunan Girne Boğaz Piknik Alanı'ndatemizlik çalışması yaptı ve yaklaşık 160 büyük çöp poşeti dolusu çöp topladı.

Yaklaşık 3 hafta önce aynı bölgede temizlik çalışması yapılan bölgede bugün toplanan çöp poşetleri, küçük bir kamyoneti doldurdu.

GÜNGÖRDÜ: VATANDAŞ ATSIN, İŞÇİLER TEMİZLESİN DOĞRU DEĞİL

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili açıklamasında, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Girne Boğaz Piknik Alanı'nı pilot bölge seçtiklerini ifade etti. Nidai Güngördü, belediyenin temizlik şubesi ekiplerinin kentte 365 gün temizlik yaptıklarını belirterek, "vatandaş çöpünü yere atsın işçiler temizlesin"düşüncesinin doğru olmadığını söyledi.

Güngördü, eğitim ve farkındalık çalışmaları yapılarak vatandaşın çevreye karşı duyarlılığının artırılabileceğine işaret ederek, daha önce bir çok bölgede bildiri dağıttıklarını hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.