GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Port Cratos'ta çıkan feci yangın korkuttu

Port Cratos’ta çıkan feci yangın korkuttu

Girne'de bulunan Port Cratos Otel'in plaj kısmında bulunan güneşlenme alanı çatısında, elektrik kaynaklı çıkan yangın korkuttu. Yangın sonucu 4 çalışan dumandan zehirlendi, 8 ahşap ev, bar ve teras kül oldu.

Yayın Tarihi: 20/09/18 07:40
okuma süresi: 3 dak.
Port Cratos’ta çıkan feci yangın korkuttu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ertuğrul SENOVA

Girne'deki Port Cratos Otel'in işletmesindeki eğlence mekânı CocoBongo'nun plaj kısmında bulunan güneşlenme alanı çatısında, dün akşam saat 19.30 sıralarında çıkan yangın ülkeyi adeta şoka soktu.

Alevlere boğulan plajın fotoğrafları, akaryakıt fiyatlarına dün gece yapılan zammı dahi unutturdu.

CocoBongo adasında elektrik şebekesi kaynaklı çıkan yangın, plajdaki ahşap evlerde medyana geldi.

Uzun süre kontrol altına alınamayan yangın, İtfaiye ekiplerinin ve otel çalışanlarının yoğun çabası sonucu, yaklaşık 1 saatin sonunda; saat 20.30 sıralarında kontrol altına alınabildi.

Soğutma çalışmaları uzun süre devam eden yangın sonucu ilk tespitlere göre sahilde bulunan 8 ahşap ev, bar ve ahşap teras yanarak zarar gördü.

Öte yandan yangın sonucu oluşan dumandan etkilenen 4 otel çalışanı ambulans ile hastaneye kaldırılarak, kontrol amaçlı tedavi altına alındı.

Polis, çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

CRATOS'TAN AÇIKLAMA…

Port Cratos, yangın kontrol altına alındıktan sonra, resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saat 19.30 sularında bilmediğimiz sebepten dolayı plaj bölgesinde bulunan güneşlenme alanı çatısında çıkan yangın itfaiyemiz ve çalışanlarımızın başarılı operasyonu sayesinde kısa sürede söndürülmüştür herhangi bir yaralanma ve can kaybımız yoktur."

"YANGIN, ELEKTRİK ŞEBEKESİ KAYNAKLI ÇIKTI"

Otelin halkla ilişkiler birimden yapılan açıklamada ise, yangının CocoBongo adasındaki elektrik şebekesi kaynaklı gerçekleştiği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kurumumuz bünyesinde işletilmekte olan CocoBongo adasında elektrik şebekesi kaynaklı çıkan yangın itfaiyemiz ve çalışanlarımızın başarılı operasyonu sayesinde kısa sürede söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma yoktur. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve bizi unutmayan tüm herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman adada ilkleri gerçekleştiren Cratos Premium olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.