GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Lösemili çocuklar yararına Girne'de kermes düzenlendi

Lösemili çocuklar yararına Girne’de kermes düzenlendi

Girne Belediyesi ve Girne Ada Lions Kulübü işbirliğinde lösemili çocuklar yararına Girne'de kermes düzenlendi.

Yayın Tarihi: 24/09/18 14:45
okuma süresi: 1 dak.
Lösemili çocuklar yararına Girne’de kermes düzenlendi
A- A A+
Kermesten elde edilen gelir, Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümüne, çocukların göz ve kulak muayeneleri için ihtiyaç duyulan otoskop ve oftalmaskop makinelerinin alımı için kullanılacak.

Kermeste,kurulan standlarda, Girne Ada Lions Kulübü üyelerinin el emeği göz nuru ürünler, yiyecek ve içecekler yanında, çeşitli hediyelik eşyalar, kitaplar ve bitki satışı yapıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de sivil toplumla yerel yönetimlerin işbirliğinde güzel işlere imza atıldığını söyledi.

İhtiyaçlı gruplara destek olmalarının son derece önemli olduğunu dile getiren Güngördü, Çocuk Onkolojisi'nin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik etkinliğe katkı koymaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Girne Ada Lions Kulübü Başkanı Perihan Tuğbay, kermesin gerçekleşmesine kaktı koyanlara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.