GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Teminat parasını biriktirip teslim olacaktı

Teminat parasını biriktirip teslim olacaktı

Girne'de faaliyet gösteren Retro Bar'da Birkan Temur isimli şahsı bıçakla yaralamakla suçlanan Ali Baday 3 ay sonra yakalandı.

Yayın Tarihi: 26/09/18 07:35
okuma süresi: 2 dak.
Teminat parasını biriktirip teslim olacaktı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Girne'de faaliyet gösteren Retro isim eğlence mekanında 14 Haziran tarihinde Birkan Temur'un sol ayak baldırına 3 kez bıçak sokmak sureti ile Temur'u yaraladığı gerekçesi ile aranan Ali Baday 3 ay sonra tutuklandı. Baday yine bir eğlence mekanında bu kez tasarrufunda tehlike silahı sınıfına giren muşta ile yakalandı. Zanlı dün Girne Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, mahkemedeki beyanında suçu kabul etmediğini, polisin kendisini aradığını bildiğini ancak teminat parasını biriktirdiği zaman polise gidip teslim olmayı düşündüğünü söyledi. Mahkeme devam eden soruşturma kapsamında zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

TEMUR KENDİSİNİ BIÇAKLAYANIN BADAY OLUP OLMADIĞINI TEŞHİS EDECEK

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde zanlının 14 Haziran tarihinde meydana gelen "Yaralama", "Kanunsuz bıçak taşıma, tasarruf" suçundan tutuklu bulunduğunu belirtti. Zanlı Ali Baday'ın Girne'de faaliyet gösteren Retro isimli eğlence mekanında, Birkan Temur'u sol baldırının dış kısmından 3 kez bıçakladığını ve zanlının bu suçu işlediği yönünde ellerinde itiraf niteliğinde çevre şahadeti bulunduğunu kaydetti. Zanlının o tirhten bu yana aranan şahıs olduğunu belirten polis memuru, zanlının 7 Eylül tarihinde yine Retro Bar'da tespit edildiğini ancak mekanda çıkan kavgayı fırsat bilen Ali Baday'ın kaçtığını belirtti. Zanlının dün yine bir eğlence mekanında tespit edildiğini kaydeden polis memuru aracında ise muşta bulunduğunu ve emare alındığını söyledi. Soruşturmanın zanlının tutuklanması ile yeni başladığını belirten polis memuru, zanlının teşhis edilmesi için tanıtma merasiminin yapılacağını kaydetti. Polis memuru soruşturmanın devam etmesi nedeni ile zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.