GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de çarşı şenliği düzenlenecek

Girne’de çarşı şenliği düzenlenecek

Yiyecek ve içecek stantlarının kurulacağı 8. Girne Çarşı Şenliğinde dans ve gösterileri ile çocuk etkinlikleri yer alacak.

Yayın Tarihi: 26/09/18 14:27
okuma süresi: 2 dak.
Girne’de çarşı şenliği düzenlenecek
A- A A+
Girne Belediyesi ile Girne Çarşı Esnafı Birliği işbirliğinde, "8. Girne Çarşı Şenliği" düzenlenecek. Şenlik, 28-29-30 Eylül tarihlerinde Ziya Rızkı Caddesi (Bayramoğluna kadar olan kısım) Atatürk Caddesi ve Canbolat sokakta 10.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Konser nedeniyle Cumartesi günü 19.00- 21.00 saatleri arası Girne Kordonboyu 20 Temmuz Caddesitrafiğe kapalı olacak.

İndirim şenliğinde, bölgedeki mağazalarda özel indirimler ve promosyonlar uygulanacak. 3 gün boyunca sürecek şenlikte; yiyecek-içecek stantları kurulacak, kortej, bando, konserler, dans gösterileri, palyaço ve çocuk etkinlikleri yer alacak.

"İMKANLAR DAHİLİNDE KATKILAR SÜRECEK"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, indirim şölenlerinin bölge esnafının ekonomik yönden kalkınması ve aynı zamanda halkın da indirimli alışveriş imkânı bulmasına olanak sağladığını söyledi. Nidai Güngördü, belediye olarak bölgenin ekonomik faaliyetlerin gelişmesinde kendilerine düşen payı ellerinden geldiğince yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, esnafa olan desteklerini imkanlar dahilinde sürdüreceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.