GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Soygun zanlısı Girne Polis Karakolu'nda kendini astı!

Soygun zanlısı Girne Polis Karakolu'nda kendini astı!

Girne'de 24 Eylül'de meydana gelen soygununun zanlılarından olan Ahmet Sarıkılıç Girne Polis Kararkolu'nda tutuklu bulunduğu sırada ölü olarak bulundu.

Yayın Tarihi: 28/09/18 20:46
okuma süresi: 2 dak.
Soygun zanlısı Girne Polis Karakolu'nda kendini astı!
A- A A+

Girne'de kullandıkları araç ile Bektaş Gıda LTD'ye ait aracın önünü kesip aracı kullanan kişiyi çekiç ile etkisiz hale getirdikten sonra aracın içerisinde bulunan parayı almakla suçlanan zanlı Ahmet Sarıkılıç tutuklu bulunduğu Girne Polis Kararkolu'nda ölü bulundu.

Sarıkılıç'ın kendini astığı belirtildi.

Girne'de 24 Eylülde meydana gelen soygun zanlıları Serkan Bilir ve Ahmet Sarıkılıç ile Sevgi Ünver bugün yeniden mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkemenin, zanlılar Sarkan Bilir ve Ahmet Sarıkılıç'ın tutukluluk sürelerini 7 gün daha uzattığı olayda Polis ekiplerinin soygunla ilgili önemli tespitlerde bulunduğu bildirilmişti.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Olay 24 Eylül Pazartesi günü kimliği meçhul yüzleri maskeli 3 erkek şahsın, kullandıkları araç ile Bektaş Gıda Ltd ait aracın önünü kesip aracı kullanan Mehmet Ali Güngörmüş'ün kafasına çekiç ile vurarak, içerisinde 2 yün bin Türk Lirası'nın üzerinde para bulunan çantayı alıp kaçmaları şeklinde gerçekleşmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.