GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Girne'de kadına taciz: "Sarhoş olup yol kesiyorlar..."

Girne'de kadına taciz: “Sarhoş olup yol kesiyorlar...”

Dün akşam saatlerinde markete gitmek isteyen bir kadının yolu kesilerek taciz edildi alıkonmak istendi.

Yayın Tarihi: 03/10/18 08:16
okuma süresi: 3 dak.
Girne'de kadına taciz: “Sarhoş olup yol kesiyorlar...”
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Dün akşam saatlerinde Girne Karaoğlanoğlu bölgesinde bir taciz ve alıkoyma girişimi yaşandı.

Sarhoş olduğu düşünülen bir adam aracı ile markete gitmek için evinden çıkan kadını taciz etti.

Kadını zorla aracına bindirmeye çalışan adam kadının marketten çıkmasını da bekledi.

Mahallede başka kadınları da taciz ettiği öğrenilen adamın dün akşam yaşanan bu olay üzerine polise şikayet edildiği öğrenildi.

Konunun anlatıldığı sosyal medya paylaşımı ise şöyle:

"Size bu akşam başımdan geçen bir olayı anlatayım...

Akşam 20.30 civarıydı tatlı yapacaktım evde soya sütü yok diye evime yürüme mesafesinde olan Karaoğlanoğlu Bakkal Market'e gitmek üzere evden çıktım.

Edremit yolundan aşağı inerken karşı istikametten gelen Mazda Demio marka araç yolumu kesti. Aracı kullanan adam gayet rahat bir şekilde "hadi bin arabaya" dedi. O an şokla acaba tanıyor muyum diye baktım, yok tanımıyordum! "Ne diyorsun sen yoluna git" dedim adama, "Hadi bin gotureyim seni" dedi.

Hiç oralı olmayıp yoluma devam etmek istedim, geri vitese takıp "Eee hadi uzatma bin arabaya" dedi. Adama "yürü git işine" diye bağırdım, bana "siktir git koduğumun orospusu" diyerek bastı gaza gitti. Yol tenha ve karanlık olduğu için plakayı o an alamadım. Titreyerek Bakkal Market'e attım kendimi, kasiyere konuyu anlatıyordum ki bir baktım araba marketin önünde! Beni takip etmiş!

Taciz ettiği kişi sadece ben de değilim üstelik! Markette bulunan genç bir kadın da "geçerken beni de sözlü taciz etti" dedi. O sırada da başka bir adamla tartışıyordu arabanın içinden. Bana baktı arabadan indi, tam o esnada polisi arayıp bağıra bağıra kendisini ihbar ettiğimi görünce kaçtı gitti! Tartıştıgı adama sordum "bu adam kim" diye; "Tanıyorum, sarhoş olur içer, etrafa sataşır böyle" cevabını verdi.
Zil zurna sarhoş trafikte ve yanından geçtiği kadınları taciz edip, zorla arabaya bindirmeye çalışıyor! Girne Polis Merkezi'ne gidip hakkında şikayetçi oldum.

Bu, kadın tacizcisi, sapık, pislik bu gece yatağında rahat uyumayacak!Sözlü taciz, cinsel tacizin ilk basamağıdır! Ve biz kadınlar, bunun gibilerle mücadele ederek seslerini keseceğiz, bu iğrenç türü mücadele ede ede yok edeceğiz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.