GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ küresel faaliyetlerini bu yıl KKTC'de güçlendiriyor

GAÜ küresel faaliyetlerini bu yıl KKTC'de güçlendiriyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), sürdürmüş olduğu küresel faaliyetlerini bu yıl KKTC odaklı güçlendiriyor.

Yayın Tarihi: 14/10/18 12:29
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ küresel faaliyetlerini bu yıl KKTC'de güçlendiriyor
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar yaptığı açıklamasında, GAÜ olarak küresel faaliyetlerine bu yıl KKTC'de; Millenium Medical Park'ta muhteşem bir sağlık yatrımı, sahne sanatları binası ve spor kompleksi ile devam ettiklerini belirtti.

Akpınar, sağlık alanında gerçekleştirmiş oldukları yatırım dahilinde, yine Millenium Park bünyesinde son teknoloji laboratuvar ve uygulama merkezlerinin de, yeni akademik yıl başlangıcında öğrencilerin kuıllanımına sunulacağını belirterek, GAÜ olarak KKTC Yüksek Öğretimine büyük güç verdiklerini söyledi.

2018-2019 kademik Yılı ile birlikte büyük açılışlara hazırlandıklarını bildiren Akpınar, Tıp ve Sağlık binalarının yanında, Sahne Sanatları Binası ve Yeni Spor&Fitness tesisinin de açılışının yakın zaman içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.