GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'ye yeni çöp araçları kazandırıldı

Girne’ye yeni çöp araçları kazandırıldı

Girne Belediyesi'ne bağlı Bel-Paz yatırım şirketi, çöp toplamak için kullanılan 6 yeni araç satın aldı.

Yayın Tarihi: 05/12/18 12:05
okuma süresi: 1 dak.
Girne’ye yeni çöp araçları kazandırıldı
A- A A+
Genişleyen araç filosuna, 7 buçuk ton kapasiteli 2 çöp kamyonu, 12 buçuk ton kapasiteli çöp kamyonu ve arkası açık 3 kamyonet dahil edildi.

Araçlara yaklaşık 800 bin TL harcandı.

"TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DAHA ETKİN OLACAK"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kentte artan nüfusla birlikte iş yoğunluğuna yetişebilmek için yeni iş araçları alındığına dikkat çekti.

Nidai Güngördü, 2016 yılında 2 çöp kamyonu, 3 damperli kamyonet, 2 van, lift ve yol süpürme aracı ve 2 adet elde süpürme aracının alındığını belirterek, bu yıl ise 2 yol süpürme aracı, yaprak ve sigara izmariti gibi çöplerin toplanmasını sağlayan 3 şehir hooveri ve kaldırımların süpürülmesine imkan veren 4 adet gırgır dahil edildiğini hatırlattı.

Güngördü, belediyenin temizlik işlerini daha etkin bir şekilde yürütmesine imkan sağlamak için alınan araçların kent halkına hayırlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.