GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

İnşaatta alınmayan önlem vatandaşı isyan ettirdi!

İnşaatta alınmayan önlem vatandaşı isyan ettirdi!

Bir vatandaş, Girne'de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde yapımı süren bir inşaatta alınmayan güvenlik önlemini görüntüledi.

Yayın Tarihi: 18/12/18 10:48
okuma süresi: 2 dak.
İnşaatta alınmayan önlem vatandaşı isyan ettirdi!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

İnşaatlarda alınmayan güvenlik önlemlerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Dikkatsiz müteahhitler, eksik, belki de hiç alınmayan "is sağlığı ve güvenliği" önlemleri insanların hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor.

Bir benzerine bugün bir vatandaşın paylaşımında rastlanıldı. Girne'de Salih Miroğlu Caddesi'ndeki inşaatta güvenlik önlemi olmadan yapılan inşaat adeta insanların hayatını hiçe sayıyor.

Paylaşımı yapan Gözlem Özdeğirmenci, yaptığı paylaşımın altında "güvenlik önlemsiz çalışan işçilerin görüntülendiklerini fark ettiklerinde, 'ceza almamak için' koruma demirleri koyduklarını" belirtti.

Güvenlik önlemsiz inşaatı görüntüleyen vatandaşın paylaşımı şu şekilde:

"Az önce yürüdüğüm kaldırıma doğru inen ağır demir parçaları hayatımızın bu ülkede hiçbir güvenliği olmadığını birkez daha bana gösterdi. Başka ülkelerde de kaldırımlarda yürüdüm. Hemde inşaatların altından geçerek. Alınan güvenlikleri gordum. İnsana verilen değeri gordum. Bu ülkede inşaatta çalışanın güvenliği olmadığı gibi( inşaatın koruma demirleri yok) inşaat yakınından geçen kişilerinde kesinlikle güvenliği yok. Artık bunu neden başaramadığımızı sorgulamıyorum. Tek bildiğim sonuç: Başaramıyoruz…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.