GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne - Antik Liman'da tepki çeken çalışma!

Girne - Antik Liman’da tepki çeken çalışma!

Girne'nin incisi Antik Liman'da bugün başlayan bir çalışma bölge esnafının tepkisine yol açtı.

Yayın Tarihi: 18/12/18 15:20
okuma süresi: 1 dak.
Girne - Antik Liman’da tepki çeken çalışma!
A- A A+
Girne Postası

Sabah saatlerinde Antik Liman'daki yola bakan tarihi taş sütunlar üzerinde başlayan çalışmalarda, sütun üzerine geniş delikler açıldı, sur taşlarına zarar verildi. Çalışmaların kanalizasyon ile ilgili olduğu öğrenilirken, söz konusu çalışmaları Girne Belediyesi'nin mi yoksa özel bir şirketin mi yaptığı noktasında sağlıklı bilgi alınamadı.

Girne Postası'nın bölge esnafından edindiği bilgilere göre, çalışmalara bir takım belediye çalışanlarının katıldığı gözlemlenirken, bir diğer iddiaya göre ise, çalışmaların özel bir işletme tarafından yapıldığı ifade edildi.

Çalışmaya ağır iş araçlarının da katılması dikkat çekerken ortaya çıkan görüntülere ilk tepki ise Sandal Restoran Müdürü Erkut Günergin'den geldi.

Facebook hesabından bir paylaşım yapan tecrübeli restorancı "Kaş yaparken göz nasıl çıkartılır…Tarihi dokuymuş, antikmiş, kime ne?" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.