GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

'Akile İçin Adalet' isteniyor!

‘Akile İçin Adalet’ isteniyor!

Girne'de 31 Aralık 2016 tarihinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Akile Nacisoy Akdoğan'ın davasında karar bugün okunacak.

Yayın Tarihi: 16/01/19 15:29
okuma süresi: 1 dak.
‘Akile İçin Adalet’ isteniyor!
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Karar öncesi Facebook üzerinden örgütlenen 'Akile İçin Adalet' grubu, bugün öğle saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi önünde toplanarak eylem yaptı.

Eylem sırasında bir de açıklama yapan platform, ülkede kadın cinayetlerinin üzerinin örtüldüğünü iddia ederek, adalet çağrısı yaptı.

Hatırlanacağı üzere 31 Aralık 2016 tarihinde hayatını kaybeden Akile Nacisoy Akdoğan'ın eşi Yaşar Akdoğan cinayet şüphesiyle tutuklanmış ancak dava o günden beri bir türlü sonuçlanamamıştı.

Geçtiğimiz ay olayla ilgili uzman görüşü alınmış ve Nacisoy'un apartmanın ikinci katından 'kazara' düşmediği bulgusuna ulaşmıştı. Dava ile ilgili çiftin 11 yaşındaki kızları da tanık olarak dinlenmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.