GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

72 yaşındaki kadına tecavüz edip, parasını çaldı!

72 yaşındaki kadına tecavüz edip, parasını çaldı!

72 yaşındaki İngiltere uyruklu kadının evine girip, zorla oral ilişkiye giren ve cinsel tecavüz suçunu işledikten sonra kadını darp edip, cüzdanı içerisinde bulunan 300 TL ile bankamatik kartı ve şifresini çalarak kaçan Ergün Karadağ, yargı karşısına çıkarıldı…

Yayın Tarihi: 06/03/19 07:56
okuma süresi: 2 dak.
72 yaşındaki kadına tecavüz edip, parasını çaldı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Lapta'da 72 yaşındaki İngiltere uyruklu kadının evine girip, ellerini ve ayaklarını bağlayıp yatağa götüren, zorla oral ilişkiye giren, cinsel tecavüz suçunu işledikten sonra kadının yüzüne tokat atıp cüzdanı içerisinde bulunan 300 TL ile bankamatik kartı ve şifresini alarak kaçan Ergün Karadağ, aynı gün polis ekiplerince tespit edilip tutuklandı.

Karşıyaka'da ikamet ettiği öğrenilen Karadağ, dün yargı karşısına çıkarıldı.

Mahkemede soruşturma sürecini anlatanLapta Polis Karakolu'nda görevli polis memuru Ali Aslan, olayın 3 Mart 2019 tarihinde, saat 19.00 sıralarında Lapta'da meydana geldiğini ifade etti.

Mesele ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda söz konusu şahsın Karşıyaka'da ikamet eden Ergün Karadağ olduğunu tespit ettiklerini kaydeden tahkikat memuru Aslan, aynı gün tutuklanan zanlının gönüllü ifade vererek, "Cinsel tecavüz", "Soygun" ve "Mülke Tecavüz"suçlarını işlediğini itiraf ettiğini söyledi.

Polis, zanlı Karadağ'ın çaldığı bankamatik kartından ise 300 TL çekip harcadığını anlattığını açıkladı.

Polis, yapılan tanıtma merasiminde de müştekinin zanlıyı teşhis ettiğini açıkladı. Meselenin oldukça ciddi bir mesele olduğunu, tahkikatın yeni başladığını, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, 3 gün tutukluluk talep etti.

Mahkeme de polisin 3 günlük tutukluluk talebini değerlendirerek, Karadağ'ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.