GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

"Bremen Mızıkacıları'nın Zaferi" sahnelendi

"Bremen Mızıkacıları'nın Zaferi" sahnelendi   

Devlet Tiyatroları'nın "Bremen Mızıkacıları'nın Zaferi" oyunu, Girne Belediyesi'nin düzenlediği 1. Çocuk Tiyatroları Festivali'nde sahnelendi.

Yayın Tarihi: 17/04/19 15:15
okuma süresi: 1 dak.
"Bremen Mızıkacıları'nın Zaferi" sahnelendi   
A- A A+
Mehmet Samer'in aslına uyarlayarak yazdığı Bremen Mızıkacıları'nın Zaferi, Girne Oda Tiyatrosu'nda oynandı. Oyundan sonra yönetmen Nergül Tuncay Fellahoğlu'na çiçek takdim eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü kısa bir açıklama yaptı.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Güngördü, bu yıl ilk kez düzenledikleri festival kapsamında 2'si KKTC, 5'i Türkiye'den olmak üzere toplam 7 ekibin, 7 farklı oyunla çocuklarla buluştuğunu belirtti.
Güngördü, oyunu izleyen Devlet Tiyatroları Müdürü İlknur Türkmen'i de sahneye davet ederek, festivale koydukları katkı için teşekkür etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.