GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

9 Haziran'da St. Hilarion'a tırmanacaklar

9 Haziran'da St. Hilarion'a tırmanacaklar

2019 Sezonunda ilk yarışın olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenmesinin ardından 9 Haziran Pazar günü saat 10.30 da sezonun ilk start alacak yarışında, toplam 22 ekip yarışacak.

Yayın Tarihi: 06/06/19 20:30
okuma süresi: 1 dak.
9 Haziran'da St. Hilarion'a tırmanacaklar
A- A A+

Boğazköy ile St. Hilarion arasındaki 2.4 km lik parkurda gerçekleşecek olan yarışta son Şampiyon Deniz Denner, Salih Çelikkaya, Güner Şevketoğlu, Kemal Topçuoğlu ve 2015 Tırmanma Şampiyonu Doğa Koyuncu arasındaki mücadele nefes kesecek. 2019 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası 9 Haziran Pazar günü Tırmanma Yarışı ile başlıyor.

Spor Dairesi , Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Motul, Capital Radio, Caldini Car Care ve Zet Ltd. Sponsorluğunda gerçekleşecek ve saat 10.30'da başlayacak olan yarışta her etap arasında minibüs servisi Seyirci noktalarına seyirci taşıyacak olup, yarışmayı takip etmek isteyen yarış severlerin en geç 10.00'da yerlerini almaları gerekmektedir.

Drift Şovları ile renklenecek günde ekipler 3 kez Efsanevi St. Hilarion etabını geçecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.