GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Doğanköy'de tehlike saçan telefon direği

Doğanköy'de tehlike saçan telefon direği 

Doğanköy - Selvili Sokak üzerinde bulunan ve 30 Nisan tarihinden beri yenilenmemiş olan eğrilen telefon direği tehlike saçıyor.

Yayın Tarihi: 28/06/19 18:56
okuma süresi: 1 dak.
Doğanköy'de tehlike saçan telefon direği 
A- A A+
Girne Postası

Doğanköy-Selvili Sokak'ta bulunan direk, her an düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Girne Postası'nın elde ettiği bilgilere göre, Doğanköy-Selvili Sokak'ta bulunan telefon direği 30 Nisan tarihinden beri yenilenmiyor.

Konuyu Telekomünikasyon Dairesi'ne defalarca ilettiklerini söyleyen bölge sakinleri, Telekomünikasyon Dairesi Girne Şubesini de bilgilendirmelerine rağmen hala gerekli çalışmaların yapılmadığını belirtti.

Telekomünikasyon Dairesi'nden, direğinin mümkün olan en kısa sürede tamir edileceği yönünde bilgi aldıklarını kaydeden bölge sakinleri, yaklaşık 2 aydır eğri duran direkle ilgili tamiratın yapılmadığını aktardı.

Telefon direğinin tehlike saçtığına dikkat çeken bölge sakinleri, bir an önce çözüm beklediklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.