GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de Çocuk ve Gençlik Atölyeleri başladı

Girne'de Çocuk ve Gençlik Atölyeleri başladı

Girne Belediyesi'nin yaz aylarında düzenlediği Çocuk ve Gençlik Atölyeleri başladı.

Yayın Tarihi: 03/07/19 16:23
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de Çocuk ve Gençlik Atölyeleri başladı
A- A A+

Girne Belediyesi ve Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) işbirliğiyle 2 Temmuz - 22 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında, 14-18 yaş gençler için gençlik atölyeleri gerçekleştiriliyor.

Etkinliklerin ilk gününde Stomp oyunu kapsamında, Kolan Hastanesi'nde ilk yardım eğitimi alındı. Sanat Galerisi'ndeki resim ve seramik sergisi ziyaret edildikten sonra foto galeride temel fotoğrafçılık eğitimi alındı. Etkinliklerin ikinci gününde ise Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne kenti ve sosyal yaşam hakkında gençlerle söyleşi gerçekleştirdi.

KERVANSARAY'DA PLAJ OYUNLARI DÜZENLENECEK

Etkinliklerin üçüncü gününde ise yarın (4 Temmuz) Girne Belediyesi Kervansaray Halk Plajında "plaj oyunları" etkinliği düzenlenecek.

Etkinliklere katılmak isteyen 14-18 yaş arası gençler için Girne Belediyesi Baldöken Otoparkından saat 10:15'te otobüs kaldırılacak.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 9 Temmuz'da Karşıkaya Parkı'nda temizlik ve boyama çalışmaları yapılacak. Girne Hayvan Hakları Koruma Derneği 10 Temmuz'da ziyaret edilecek.

Karaoğlanoğlu (Antis) Belediye Plajı'nda 11 Temmuz'da Plaj Oyunları etkinliği düzenlenecek.

Etkinliklere katılmak isteyenler, 0533 879 95 95 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.