GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de uyuşturucu: 3 kişi tutuklandı

Girne'de uyuşturucu: 3 kişi tutuklandı

Girne'de bir evde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 5 gram uyuşturucu ve uyuşturucu içeren sigaralar bulunurken, 3 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 13/07/19 11:30
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de uyuşturucu: 3 kişi tutuklandı
A- A A+
Polis Basın Bültenine göre, dün 17.20-19.30 saatleri arasında Girne'de L.U.A.'nın (E-26) kaldığı ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 1,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ve içlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 3 adet ucu yanık sarma sigara izmariti ile yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak, emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve aynı ikametgahta misafir olarak bulunan M.D.M.(E-32) tutuklandı.

Akabinde arama yapmak için M.D.M.'nin kalmakta olduğu ikametgaha gidildiği anda, söz konusu ikametgah içerisinde bulunan E.L.D.(E-33) polisleri fark etmesi üzerine, tasarrufunda bulunan yaklaşık 1 gram ağırlığındaki tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi attığı esnada tespit edilerek suçüstü tutuklandı.

Müteakiben ikametgahta yapılan aramada, üzerlerinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet kağıt parçası ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet sarma sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam ediyor.

SUÇLA OPERASYONEL MÜCADELE DENETİMLERİ: 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis 12-13 Temmuz tarihleri arasında, suçla operasyonel mücadele çalışmaları kapsamında KKTC genelinde yapılan denetimler sonucu KKTC'de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen biri Lefkoşa'da diğeri de Gazimağusa'da olmak üzere 2 kişiyi tutukladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.