GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de dolmuşçular gelişigüzel duramayacak

Girne'de dolmuşçular gelişigüzel duramayacak

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Girne'de toplu taşıma güzergahları ve özellikle trafiğin aksamasına neden olan durak yerleriyle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor. Söz konusu çalışmalar çerçevesinde dolmuşlar sadece duraklarda duracak, gelişigüzel yolcu indirip bindiremeyecek.

Yayın Tarihi: 26/07/19 10:45
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de dolmuşçular gelişigüzel duramayacak
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Girne Postası'nın Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'ndan aldığı bilgiye göre, Bakanlık Girne Belediyesi, Alsancak Belediyesi ve Lapta Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalarla Girne-Alsancak-Lapta güzergahındaki durakların yerlerini belirledi.

Alınan bilgiye göre, Girne'de toplu taşıma güzergahlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında, Baldöken Parkı yanına yeni bir durak inşa ediliyor. Kısa bir süre içinde tamamlanması hedeflenen durak yakın zamanda kullanılmaya başlanacak.

Durak çalışmalarında sona yaklaşılırken, yeni durağın da kullanılmaya başlanmasıyla birlikte, dolmuşlar yalnızca durakta durabilecek; gelişigüzel yolcu indirip bindiremeyecek.

Trafik akışının sağlanması ve trafiğin rahatlaması amacıyla yapılan çalışmalara 30 Ağustos Salı günü son şeklinin verilmesi hedefleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.