GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'nde bayramlaşma

Girne Belediyesi'nde bayramlaşma

Girne Belediyesi'nde bugün As Başkanı Hakan Onurlu ve meclis üyeleri belediye personelleriyle bayramlaştı.

Yayın Tarihi: 09/08/19 16:27
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'nde bayramlaşma
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kurban Bayramı öncesinde mesaj yayınlayarak herkesin bayramını kutladı. Güngördü'nün yurtdışında olması nedeniyle bugün Girne Belediye As Başkanı Hakan Onurlu ve meclis üyeleri belediye personeliyle bayramlaştı.

Bayramlaşma esnasında konuşan Hakan Onurlu, tüm personelin ve halkın bayramını kutlayarak mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini diledi.

GÜNGÖRDÜ: BAYRAMLAR, TOPLUMSAL BARIŞI PEKİŞTİREN GÜNLER

Girne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yayınladığı mesajda, geleneklerin yaşatılmasının önemine dikkat çekerek, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.

Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, toplumsal barışı pekiştiren günler olduğuna dikkat çeken Güngördü, "Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir" dedi.

Güngördü Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulunarak, başta tüm personelin ve tüm halkın Bayramı'nı en içten dileklerle kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.