GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Belediyesi'nde "iş sağlığı ve güvenliği" eğitimi

Girne Belediyesi'nde "iş sağlığı ve güvenliği" eğitimi

Girne Belediyesi, "iş sağlığı ve güvenliği" konularında çalışanlarına eğitim verecek.

Yayın Tarihi: 24/08/19 14:28
okuma süresi: 1 dak.
Girne Belediyesi'nde "iş sağlığı ve güvenliği" eğitimi
A- A A+
Girne Belediyesi, Eylül ve Ekim aylarında "iş sağlığı ve güvenliği" konularında çalışanlarına eğitim vermeye başlayacak.

Yapılacak çalışmayla ilgili Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyesi Abdurrahman Şanverdi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda görevli müfettiş Mehmet Kemal Özçetin, DEV-İŞ Başkanı Hasan Felek, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emir Taşçıoğlu ve belediye çalışanlarının katıldığı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitmeni Halil Erdim, Girne Belediyesi mimarlarından Sıdıka Geylan ve Anıl Çağdan, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili işyeri ve çalışanların yükümlülükleri, genel prensipleri ve yasal mevzuatı hakkında bilgi verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.