GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa - Girne yolunda trafik kazası!

Lefkoşa - Girne yolunda trafik kazası!

Lefkoşa - Girne Anayolu üzerinde bugün saat 17.50 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 18/10/19 18:16
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa - Girne yolunda trafik kazası!
A- A A+
Lefkoşa-Girne anayolu üzerinde bugün saat 17.50'de meydana gelen trafik kazasında, 36 yaşındaki Sema Piro ile 32 yaşındaki Erdal Bilici yaralandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, Murat Bilici (E-29) yönetimindeki FD 199 plakalı araç ile Girne'ye doğru seyrederken Ciklos mevkiine yaklaştığı sırada gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybedip önünde aynı istikamete doğru seyreden Ahmet Akan (E-35) yönetimindeki ZLR 855 plakalı araca çarptıktan sonra orta refüjdeki çelik bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti ve o esnada Lefkoşa istikametine doğru seyreden Ömer Piro (E-42) yönetimindeki KY 566 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan KY 566 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sema Piro (K-36) Girne Dr Akçiçek Hastanesine, FD 199 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Erdal Bilici (E-32) ise Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, tedavileri sürüyor.

Polis soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.