GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü: "Atatürk'ün ilkeleri, günümüze ışık tutuyor"

Güngördü: "Atatürk'ün ilkeleri, günümüze ışık tutuyor"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 09/11/19 15:19
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü: "Atatürk'ün ilkeleri, günümüze ışık tutuyor"
A- A A+
Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Güngördü mesajında "Büyük Önder Atatürk'ün, 'Yurtta Sulh, Dünyada Sulh' sözü bugün savaşların ve acıların yaşandığı dünyamızda; barışa ve sevgiye ışık tutacak bir sözdür" dedi.

Güngördü, Ulu Önder Atatürk'ün; fikirleri, başarıları, eserleri, ilke ve devrimleri, birleştirici, bütünleştirici yapısı ve öngörüsü ile hiç ölmeyecek bir devlet adamı olarak dünya liderleri arasında hak ettiği yeri aldığını vurguladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinin günümüze ve geleceğimize ışık tutmaya devam edeceğini kaydeden Güngördü, "Onun fikirlerini, devrimlerini gelecek kuşaklara taşımak, bizlerin birinci ödevidir" ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.