LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da uyuşturucu...

Lefkoşa'da uyuşturucu...

Lefkoşa'da dün 50 yaşındaki S.B.'nin evinde yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında madde ve içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigara bulunarak, emare olarak alınırken, S.B. ile konuyla bağlantısı olduğuna inanılan G.P. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 16/01/18 18:30
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da uyuşturucu...
A- A A+
Lefkoşa'da dün 50 yaşındaki S.B.'nin evinde yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında madde ve içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigara bulunarak, emare olarak alınırken, S.B. ile konuyla bağlantısı olduğuna inanılan 18 yaşındaki G.P. tutuklandı.

Öte yandan dün yine Lefkoşa'da 20 yaşındaki S.A.'nın evinde yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 30 miligram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı.

Mesele ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan 37 yaşındaki M.A.'nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yarısı içilmiş sigara ve 21 yaşındaki M.D.'nin tasarrufunda ise yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yarısı içilmiş sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.