LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB'den sağlıksız gıdaya geçit yok

LTB’den sağlıksız gıdaya geçit yok

Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi, Lefkoşalıların sağlığı için iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 21/03/18 15:04
okuma süresi: 2 dak.
LTB’den sağlıksız gıdaya geçit yok
A- A A+
Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin belediye sınırları içerisindeki işletmelere yönelik denetimleri kapsamında 12 Mart ile 16 Mart tarihleri arasında 70 iş yeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 1 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi.

"Öğredik Cafe" isimli işletmeye çevre kirliliği nedeniyle Belediyeler Yasası kapsamında para cezası kesildi ve 3 birim ürün gayrısıhhi koşullar nedeniyle müsadere edildi. Ayamar Market fırınından 1 birim ürün ise gayrısıhhi koşullar nedeniyle müsadere edildi. Ayamar Market isimli işletmenin fırınının faaliyeti gayrısıhhi ortam ve çalışanların sağlık karnesinin olmaması nedenleriyle geçici olarak durduruldu.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 16 Restoran, 1 Bar, 4 Kafe, 1 Gıda İmalathanesi, 4 Kasap, 2 Balık Satış Yeri, 2 Süt Ürünleri İmalathanesi, 1 Oto Galeri, 1 Su Otomatı, 5 Kuaför Ve Berber Salonu, 4 Eğitim Merkezi, 1 Öğrenci Yurdu, 2 Yaşlı Bakım Evi, 4 Off Licence, 1 Sinema, 2 Gıda Deposu, 19 Market

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.