LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Arasta'daki altyapı yenileme çalışması sabote edildi!

Arasta'daki altyapı yenileme çalışması sabote edildi!

Arasta bölgesinde bir süreden beridir devam eden altyapı çalışmaları kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce sabote edilmeye çalışıldı.

Yayın Tarihi: 11/04/18 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Arasta'daki altyapı yenileme çalışması sabote edildi!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Lefkoşa'nın Arasta bölgesinde altyapının yenilenmesine yönelik çalışmalar tüm hızı ile devam ederken kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce sabote edilmeye çalışıldı.

Yenilenen altyapı çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke hattının yenilenip sayaç bağlantılarının yapıldığı ve şebekeden alınan su borusunun tıpalanıp çalışmalara devam etmek üzere ertesi güne bırakıldığı bir durumda kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce borunun ucundaki kelepçeli tıpa açılarak suyun dışarıya verilmesi sağlandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi yetkilileri Kıbrıs Postası'nın bugün ön sayfasına taşığı haber üzerine açıklama yaparak bölgede çalışmaların devam ettiğini ve geçtiğimiz günler de dahil olmak üzere böyle bir sorun ile karşılaşmadıklarını söylediler.

Yetkililer "Birileri gece yarısı gelip kelepçeli olan borunun ucunu açtı ve bu görüntüyü yarattı. Fotoğrafların çekilmesi sağlandı. İşin ilginç yanı biz geldiğimizde böyle bir durumla karşılaşmadık. Hatta tıpanın da yerinde olduğunu görüdük." şeklinde konuştu.

Vananın bilinçli olarak açılma ihtimali üzerinde duran belediye yetikilileri, "Bütün esnafta bizim telefon numaralarımız vardır. 185 ihbar hattı vardır. Bize daha önce olan olaylarda ulaşıldı. Bu olayda ulaşılmadı." şeklinde açıklamada bulunuldu.

Yaşanan olay ise yaklaşan belediye seçimlerine yönelik düzenlenmiş bir sabotaj görüntüsü veriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.