LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB 81 iş yeri denetledi, iş yerine ihbar verdi

LTB 81 iş yeri denetledi,  iş yerine ihbar verdi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi, Lefkoşalıların sağlığı için iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 21 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında 81 iş yerini denetledi.

Yayın Tarihi: 07/06/18 11:09
okuma süresi: 1 dak.
LTB 81 iş yeri denetledi,  iş yerine ihbar verdi
A- A A+
Denetimler sonucunda 7 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi.

Dori Trading isimli işletmenin faaliyeti iş yeri izni olmaması ve sağlık karnesiz personel çalıştırılması nedeniyle; Arsın Un Sanayi isimli işletmenin faaliyeti ise iş yeri izni olmaması nedeniyle geçici olarak durduruldu.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 11 Spor Salonu, 3 Gıda Deposu, 13 Market, 19 Restoran, 8 Kafeterya, 5 Gıda İmalathanesi, 4 Büfe, 2 Pastane, 5 Kasap, 1 Süt Ürünleri İmalathanesi, 2 Bar, 1 Kulüp lokali, 2 Off Licence, 2 Okul Kafeteryası, 3 Kuaför Ve Güzellik Salonu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.