LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

DP ailesi Taşkınköy'ü ziyaret etti

DP ailesi Taşkınköy'ü ziyaret etti

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını yoğunlaştıran Demokrat Parti (DP), dün de Lefkoşa'nın en büyük mahallelerinden Taşkınköy'de vatandaşlarla buluştu.

Yayın Tarihi: 08/06/18 08:39
okuma süresi: 2 dak.
DP ailesi Taşkınköy'ü ziyaret etti
A- A A+
Ziyarete geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle istirahat eden Lefkoşa Belediye Başkanı Gencay Eroğlu katılamadı.

Lefkoşa İlçe Başkanı Rauf Denktaş başkanlığındaki heyette, belediye meclisi adaylarının yanı sıra parti temsilcileri de yer alırken, vatandaşlarla Taşkınköy'ün büyüyen sorunları ele alındı.

TAŞKINKÖY, ÇÖP, KOKU VE SİNEK PROBLEMLERİ İLE BOĞUŞUYOR

Oldukça samimi geçen ziyarette, Taşkınköylülerin en büyük sorunlarının çöp, koku ve sinek olduğu öğrenilirken, vatandaşlar belediyenin bölgeyi resmen kendi kaderine terk ettiği vurguladı.

Özellikle çöp ve beraberinde gelen dayanılmaz kokuların defalarca belediyeye şikayet edilmesine rağmen hiçbir önlem alınamadığından yakınan vatandaşlar, havaların ısınmasıyla birlikte korkunç bir sinek istilasının yaşandığından dert yandılar. Belediyenin sinek istilasına karşı erken önlem almadığını ifade eden vatandaşlar, bunun sonucunda da Lefkoşa'da hiç görülmeyen 'kurt sineklerinin' görülmeye başlandığını belirttiler.

DENKTAŞ: DP SORUN ÇIKARAN DEĞİL, SORUN ÇÖZEN BİR PARTİ

Ziyarette konuşan DP İlçe Başkanı Rauf Denktaş da, DP'nin sorun yaratan bir parti değil, sorun çözen bir parti olduğunun hem geçen hükümetler hem de şimdiki hükümet döneminde çok belli olduğunu söyleyerek, 24 Haziran'dan sonra aynı sorun çözen anlayışın LTB'nin de başına geçeceğini müjdeledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği belediye meclisi adayları da, aktarılan sorunları tek tek not alarak, çeşitli projeleri ve çözüm önerilerini paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.