LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

"2.Dereboyu Gençlik Festivali" yapıldı

"2.Dereboyu Gençlik Festivali" yapıldı

LTB Gençlik Meclisi Lise Masası'nın eğitim yılının kapanması çerçevesinde geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediği ve gençler tarafından büyük ilgi gören müzik festivalinin ikincisi 8 Haziran Cuma akşamı Kumsal Park girişinde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 09/06/18 13:16
okuma süresi: 2 dak.
"2.Dereboyu Gençlik Festivali" yapıldı
A- A A+

Saat 20.00'de başlayan ve gençlerin oluşturduğu müzik gruplarının sahne aldığı 2. Dereboyu Gençlik Festivali'nde gençler hem koskoca bir eğitim yılının tamamlanmasını kutladılar hem de yoğun derslerin ardından biraraya gelerek gönüllerince eğlendiler. Etkinliğe LTB meclis üyesi Çelen Çağansoy ve LTB Gençlik Meclisi koordinatörü Münür Öztürk de katılırken gençlerin söylediği şarkılar tüm Dereboyu'nda yankılandı. Genç dansçı Ali Gezer de gecede yaptığı break dansıyla büyük beğeni kazandı.

Liseli gençler profesyonel grupları aratmadı

LTB Gençlik Meclisi Lise Masası üyelerinin organize ettiği gecede sahneye çıkan Grup Gırık Levye ( TMK), Grup Letül( LTL), Grup Levent Koleji, Hasan Sayılı Full Band(LAGSL), Grup Kazıns ( BEAL) ve İçkiliydik Bilmem Ne adlı gruplar farklı müzik türlerinde söyledikleri sevilen parçalarla genç kitleyi coştururken gençler adeta tatile müziklerle dans ederek merhaba demiş oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.