LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB-EMAA Çocuk Kursları Sergisi açıldı

LTB-EMAA Çocuk Kursları Sergisi açıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz-Avrupa Sanat Derneği (EMAA) işbirliğinde düzenlenen 2018 Yaz Dönemi Çocuk Kursları'nın sergi açılışı yapılırken, kurslara katılan çocuklara belgeleri takdim edildi.

Yayın Tarihi: 18/09/18 13:15
okuma süresi: 2 dak.
LTB-EMAA Çocuk Kursları Sergisi açıldı
A- A A+
Başkent Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe LTB Başkanı Mehmet Harmancı, EMAA Başkanı Zehra Şonya, kurslara katılan çocuklar ve aileleri ile sanatseverler katıldı.

Oldukça yoğun bir katılımın yaşandığı sergide minik ellerin yaratıcı dünyası, ailelerini hem etkiledi hem de gururlandırdı.

BAŞKAN HARMANCI: EMAA İLE BU YOLU KARARLI ŞEKİLDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Eğitmenlerden Ozan Özgenler'in açılış konuşmasının ardından LTB Başkanı Mehmet Harmancı kısa bir değerlendirme yaparak, sanatın toplumlar geleceği açısından önemine vurgu yaptı.

EMAA ile işbirliğinde üç yılı aşkın süredir gerçekleştirilen kursların sergi açılışına katılmaktan her daim büyük keyif aldığın, sanatla yetişen çocukları görmenin ülke için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Harmancı, kursa katılım ve ilginin her dönem artmaya devam ettiğinin altını çizdi.

Başkan Harmancı, etkinlikteki yoğun katılımın LTB ile EMAA'nın kardeşliklerinin ürünü olduğunu ifade ederken, bu yolu yürümeye daha kararlı şekilde devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.