LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'nın bazı bölgeleri bugün elektriksiz kalacak

Lefkoşa’nın bazı bölgeleri bugün elektriksiz kalacak

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Lefkoşa'da bazı bölgelere bugün elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 19/01/19 09:37
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa’nın bazı bölgeleri bugün elektriksiz kalacak
A- A A+
Kıb-Tek'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesine yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle sabah 09.00-10.00 saatleri arasında Değirmenlik Çemberi ile Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı arası yol üzerindeki bölge ve Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı'nın elektrik enerjisi kesik olacak.

Öte yandan, sabah 10.00-12.00 saatleri arasında Balıkesir, Ercan Havaalanı'nın bir bölümü, Değirmenlik, Minareliköy, Demirhan, Başpınar, Degirmenlik Ağıllar Bölgesi ve Değirmenlik Kırsal Kesim Arsalarına elektrik enerjisi verilemeyecek.

Açıklamada, elektrik enerjisi, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğinden şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.