LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB, Sokak Kütüphaneleri Projesi'ni hayata geçiriyor

LTB, Sokak Kütüphaneleri Projesi’ni hayata geçiriyor

Lefkoşa Türk Belediyesi kitap okuma alışkanlığının artırılması ve kitaba erişim olmayan çocuk ve yetişkinlerin kitaba ulaşabilmelerini sağlamak amacı ile sokak kütüphaneleri projesini hayata geçiriyor.

Yayın Tarihi: 08/02/19 14:23
okuma süresi: 2 dak.
LTB, Sokak Kütüphaneleri Projesi’ni hayata geçiriyor
A- A A+
Proje kapsamında çocuklar ve yetişkinler için 2 ayrı ebatta yapılacak kütüphaneler ilk olarak Lefkoşa Surlariçi ile belediye sınırları içerisinde yer alan parklara yerleştirilecek.

'Paylaşmak güzeldir' diyerek kitaplarını bu proje ile paylaşmak isteyenler 11 Şubat Pazartesi gününden itibaren çocuk kitapları, masallar, romanlar, şiir kitapları, denemeler, dünya klasikleri ve benzeri kategorilerdeki kitapları LTB Binası zemin katında bulunan Halkla İlişkiler Noktasına bırakabilir.

Kütüphanelere konulacak kitaplar Kütüphaneciler Derneği ile iş birliğinde seçilecek.

KİTAPLARI OKUYANLAR İÇİN LEFKOŞA BELEDİYE TİYATROSU SANATÇILARI İLE OKUMAK GÜZELDİR ETKİNLİKLERİ

Kampanya ile birlikte, kitapları alıp okuyan çocuklar ayda iki kez gerçekleştirilecek "Okumak Güzeldir" etkinliklerinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'ndaki sanatçılara okudukları kitapla ilgili düşündüklerini anlatabilecek.

Bu etkinliklere katılan herkese LBT çocuk oyunlarına ücretsiz bilet verilecek ve Lefkoşa Gezi Treni ile ücretsiz Lefkoşa turları düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.