LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Öğrencilerden farkındalık dolu etkinlik

Öğrencilerden farkındalık dolu etkinlik

Levent Kolej'de eğitim gören bir grup 9'uncu sınıf öğrencisi, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde, hayvan haklarına, trafik kazalarına ve çevre sorunlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak amacıyla pankartlı etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 13/03/19 09:22
okuma süresi: 1 dak.
Öğrencilerden farkındalık dolu etkinlik
A- A A+
Kıbrıs Postası

Etkinlik alanında bulunan öğretmenden edinilen bilgilere göre, etkinlik, müfredattaki bir dersin parçası.

Aldıkları ilk yardım dersleri kapsamında; trafik, çevre ve hayvan olmak üzere 3 ayrı projeye odaklanan gençler, bu konularda tasarladıkları pankartlarla projelerini hazırlıyor.

Tasarladıkları pankartlar, bir jüri tarafından değerlendirilip, en iyi tasarımı yapan ve konuya vakıf olana bir ödül veriliyor.

Projedeki bir diğer hedef de, öğrencilerin bu tarz olayları hem önemsemesini sağlamak hem de çevrelerine bu konuda katkı sağlamasını alışkanlık haline getirmek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.