LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB'den 2 bin üyesine bahar gezisi

LTB’den 2 bin üyesine bahar gezisi

LTB Yaşlılara Hizmet Birimi, iki binden fazla üyesini kapsayacak bahar gezisi organizasyonunu ile başlattı.

Yayın Tarihi: 17/04/19 09:57
okuma süresi: 2 dak.
LTB’den 2 bin üyesine bahar gezisi
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Yaşlılara Hizmet Birimi, iki binden fazla üyesini kapsayacak bahar gezisi organizasyonunu önceki gün itibarı ile başlattı. 10 gün sürecek bahar gezileri için Tatlısu bölgesi seçildi.

ÖNCE MİNİA KIBRIS GEZİSİ, ARDINDAN DENİZ KENARINDA ÖĞLE YEMEĞİ

Turlar kapsamında her gün 150 ile 200 kişilik turlar önce Tatlısu Belediyesi'ne ait Minia Kıbrıs açık hava müzesine giderek burada ülkemizin tarihi eserlerinin minyatürlerini inceleme şansı buluyor.

Dağ ve denizin ormanla bütünleştiği eşsiz güzellikteki doğada vakit geçiren üyeler, öğlen yemekleri için de yine belediyenin işletmesinde bulunan Zambak Tatil Köyü'ne geçiyor.

GEZİ İÇİN ÜYELERDEN BAŞKAN HARMANCI'YA TEŞEKKÜR

Dün gerçekleştirilen ilk geziye katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, üyelerle sohbet ederek zaman geçirdi. Tüm katılımcılarla tek tek ilgilenen Başkan Harmancı'ya üyeler düzenlenen organizasyondan ötürü teşekkür etti.

Burada bir de konuşma yapan Başkan Harmancı, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'a kendilerine gösterdiği ilgi ve yardımlaşma yanında bölgede yarattığı güzellikler için teşekkür etti.

"İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BİZLERE YOL GÖSTEREBİLİYORSUNUZ"

LTB'nin çok zor dönemlerden geçerken, bu süreçte dahi üyeler için organizasyonlar yapmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan Harmancı, geçmişin zor günlerini artık geride bırakan Lefkoşa Türk Belediyesi olarak şehirde büyüklerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ve onları mutlu edecek organizasyonlara devam edeceklerini belirtti.

Başkan Harmancı sözlerini "Sizlere olan sevgi saygımızı her daim gösterebilecek şekilde ilerlemek istiyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizlere yol gösteriyorsunuz, iyi ki bu şehir için bu kadar emeği ortaya koydunuz" diyerek tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.