LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da 2 iş kazası, 2 yaralı!

Lefkoşa'da 2 iş kazası, 2 yaralı!

Lefkoşa'nın Haspolat ve Hamitköy bölgelerinde iş kazaları meydana geldi.

Yayın Tarihi: 24/04/19 17:16
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da 2 iş kazası, 2 yaralı!
A- A A+
Lefkoşa'da bugün iki ayrı inşaatta iş kazası meydana geldi.

Haspolat Sanayi Bölgesinde yapımı devam etmekte olan yeni ceza evi inşaat alanı içerisinde saat 10.00 sıralarında, merdiven üzerinde çalışmakta olan 34 yaşındaki Merdan Aliyev, dengesini kaybederek 1.50 metre yükseklikteki beton zemine düştü.

Merdan Aliyev, kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından kaburgalarında çoklu kırık ve akciğerinde zedelenme teşhisi ile müşahede altında alındı.
Öte yandan Hamitköy'de Sami Karasalih Ltd tarafından yapımı devam eden bir inşaatta, saat 17:45 sıralarında, merdiven üzerinde çalışmakta olan 57 yaşındaki Menir Karaağaç, merdivenin ayağının altından kayması sonucu 1,5 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Menir Karaağaç, kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Söz konusu olaylar üzerine polisin soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.