LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Güngör-Haspolat yolunda araç takla attı: 2 yaralı

Güngör-Haspolat yolunda araç takla attı: 2 yaralı

Güngör - Haspolat anayolu üzerinde sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 13/05/19 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Güngör-Haspolat yolunda araç takla attı: 2 yaralı
A- A A+
Güngör – Haspolat anayolu 6-7. Kilometreleri arasında bu sabah saat 10.00 sıralarında Haspolat istikametine doğru seyreden 25 yaşındaki Burhan Gömüç yönetimindeki ES 696 plakalı salon araçla sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak toprak sete çarpıp 2 takla attıktan sonra anayol içerisinde tavanı üzerinde ters bir şekilde durdu.

Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Polis açıklamasında, araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki Ahmet Akkoyuncu'nun hafif yaralanarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil serviste müşahede altına alındığı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.