LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Doğayı Hisset Offroad Gezisi yapılıyor

Doğayı Hisset Offroad Gezisi yapılıyor

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun ortak organizasyonu ile bu pazar çocuklar ve gençlere yönelik offroad gezisi ve yemek düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 27/06/19 18:51
okuma süresi: 1 dak.
Doğayı Hisset Offroad Gezisi yapılıyor
A- A A+
Bu yolun çıkışı var sloganıyla uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği ile ortak organizasyonlar ve yarışlarına destek veren Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, 30 Haziran Pazar günü çocuklara ve gençlere yönelik Doğayı Hisset Offroad Gezisi gerçekleştiriyor.

30 Haziran Pazar günü, arazi araçlarıyla Lefkoşa Surlariçi'nde toplanacak olan offroad severler, kısa bir toprak gezi parkuru geçtikten sonra saat 14.00'te Taşkent Piknik Alanı'nda yemek yiyecekler. Başbakan Ersin Tatar'ın da katılacağı etkinlikte gençlere katılım sertifikası verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.