LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Ortaköy'de uyuşturucu: 28 gram uyuşturucu, 3 tutuklu

Ortaköy'de uyuşturucu: 28 gram uyuşturucu, 3 tutuklu

Lefkoşa'nın Ortaköy bölgesinde polisin gerçekleştirdiği operasyonlarda toplamda 28 gram sentetik uyuşturucu bulundu, konuyla bağlantısı olan 3 kişi de tutuklandı.

Yayın Tarihi: 11/07/19 10:20
okuma süresi: 1 dak.
Ortaköy'de uyuşturucu: 28 gram uyuşturucu, 3 tutuklu
A- A A+

Ortaköy'de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından 10.07.2019 tarihinde, saat 10:00 sıralarında, 29 yaşındaki U.S.U.'nun kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada yaklaşık 24 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak polis tarafından emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 24 yaşındaki G.Y.M. ve 27 yaşındaki F.B.K.J.'nin kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada ise yaklaşık 4 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak polis tarafından emare olarak alındı.

Söz konusu şahıslar tutuklandı, polisin soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.