LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Yenişehir Bölgesi 4.Etap Kanalizasyon ihalesi imzalandı

Yenişehir Bölgesi 4.Etap Kanalizasyon ihalesi imzalandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) şehrin altyapısına yönelik öz kaynak yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Yenişehir Bölgesi 4.Etap Kanalizasyon ihalesi, önceki gün imzalandı.

Yayın Tarihi: 21/07/19 11:15
okuma süresi: 2 dak.
Yenişehir Bölgesi 4.Etap Kanalizasyon ihalesi imzalandı
A- A A+

LTB'den verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile ihaleyi kazanan Sıtkıoğulları Construction adına Sıtkı Sıtkıoğulları tarafından imzalanan ihale ile toplam 9 sokakta kanalizasyon hattı döşenecek.

180 günde tamamlanması kararlaştırılan ihale ile 195 hane kanalizasyona bağlanacak, toplam uzunluk ise 1,5 kilometre olacak.

İhale kapsamında Şht. Halil Recep Sokak, Şht. Ahmet Hasan Sokak, Şht. Mehmet Bayram Sokak, Şht. Hüseyin Hasan Sokak, Şht. Cemil Çelik Sokak (kısmi), Sipahi Sokak, Şht. Hüseyin Bora Sokak, Şht. Kamil Balkan Sokak (kısmi) ve Şht Naim Hüseyin Sokak kanalizasyon sistemine dahil edilecek.

Başkan Harmancı: Hedef, 2 yıl içerisinde Yenişehir'deki kanalizasyon işlerini tamamen bitirmektir

LTB Başkanı Mehmet Harmancı yaptığı açıklamada, Yenişehir bölgesinin 80'li yıllardan beridir beklentisi olan ve Şht. Ecvet Yusuf Caddesi'nin batı kısmında kalan bölgeleri ilgilendiren ihaleyi imzalamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İhale ile özellikle sivil savunma lojmanlarından kaynaklanan sıkıntıların da giderileceğini belirten Başkan Harmancı, çalışmaların tamamlanması ile bölgenin rahatlayarak çağdaş belediyecilikle yeniden birleşeceğini vurguladı.

Başkan Harmancı bu ihalenin tamamlanmasının ardından bir sonraki etaba geçileceğini, 2 yıllık bir süre içerisinde de Yenişehir'in kanalizasyon işlerini tamamen bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.