LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Minikler 20 Temmuz anısına oynadı

Minikler 20 Temmuz anısına oynadı

Kaptan Erbay ve Saytev Spor Akademisi, Kaptan Erbay Spor Kompleksinde 20 Temmuz Barış ve Özgürlük kupası turnuvası gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 30/07/19 17:06
okuma süresi: 2 dak.
Minikler 20 Temmuz anısına oynadı
A- A A+

Turnuvaya Kaptan Erbay ve Saytev Spor Akademisinin Futbol takımının yanı sıra Yenicami Altyapı Akademisi, Alayköy Ve Dikmen Altyapı takımları katıldı. 100'ün üzerinde minik sporcuların katıldığı turnuva şölen havasında geçti.

Minik sporcuların ailelerinin de geniş katılım ve ilgi gösterdiği turnuvada tüm sporculara Saytev Sponsorluğunda yiyecek ve meyvesuyu ikramı yapıldı.

Turnuvanın bitiminde konuşma yapan ev sahibi Akademi baş antrenörü ülkenin efsane futbolcusu Kaptan Erbay Gönelli, hem 20 Temmuz'un anlam ve önemini hem de çocuklara spor yapmanın, iyi bir sporcu olmanın insan hayatını nasıl olumlu yönde etkilediğini anlattı.

Ardından Saytev Yönetim Kurulu başkanı Göksel Saydam yaptığı konuşmada, Vakfın eğitime ve çocuklara verdikleri önemi vurgulayarak, Vakfın üstlenmiş olduğu misyon gereği bu gibi organizasyonları arttırarak ülke çocukları ve gençlerine hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından tüm çocuklar şampiyondur sloganı ile tüm takım kaptanlarına şampiyonluk kupaları Kaptan Erbay ve Göksel Saydam tarafından taktim edildi ve çocuklara Sporun barış dostluk ve kardeşlik olduğunu da benimsetmek adına tüm çocuklarla toplu fotoğraflar çekilerek bu güzel organizasyon son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.